Norsk Redneck Forening

Kort fortalt

Og sånn ble vi til!

«Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen.»

Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.
Da N.R.F kom på Facebook i 2009. Så var det etter at, to herrer i sin nest beste alder hadde mimret om en, barndom som sikkert hadde fått forsiden på VG. Det med tanke på alt vi gjorde som er betraktet som livsfarlig nå for tiden. Disse slitne herrene startet N.R.F for å se, om vi var de eneste overlevende fra tiden det var normalt å kle huset med asbestplater. Vi tenkte vi kanskje kom i 100 stykker.
100 ble til 1000 som ble til 10.000 og vi bare økte. De slitne herrene var ikke alene om å ha overlevd, det var mange som likte livsstilen vår og etterhvert ble det en krets rundt foreningen. I 2013 ble foreningen så stor at vi arrangerte redneck partys. De ble arrangert på øde steder av hensyn til almuen. Bra band spilte i skogen, på låven og i Sumpen. På høsten 2013 arrengerte vi vårt første redneck OL i Sumpen.
I oktober 2013 fant vi ut at vi måtte stifte foreningen ordentlig i Brønnøysundregistrene og tilby medlemskap i foreningen og jobbe litt for at flere kan ta del i moroa vi faktisk har. Delt glede er dobbelt glede, og mange ganger har vi sett dobbelt også. Velkommen ombord til en uforglemmelig tur!

Om styre

Kristian Gulheim

Styreleder

Født bygdegutt og countryfan. Ansvarlig for flere av artistene vi bruker, og låveball-general. Overtok styreledervervet våren 2019. Gift med Monika som nå passer på foreningens cashflow.

Jarle Oppen Strømsbråten

Styremedlem

Jarle vokste opp sammen med Väinö på bygda på Ringerike i de harde 70 og 80 åra. Vi hadde en aktiv barndom og ungdom med mye sprell. Liker jakt, fiske og gullgraving. Er vaktmester av yrke, og prøver etter beste evne å være sjølforsynt med det aller meste. Gift med Rita og har to sønner som heter Christian og Tor Ivar.

Morten Gellein Næss

Styremedlem

Morten, aka -Cowboy-, traff Gunn-Berit og Väinö på Rock River Western Town rett utenfor strømstad en vakker sommerdag i 2012. Fant tonen fra første stund, og ble invitert med på moroa vinteren etter. Morten lever og ånder for cowboy-livet. I tillegg er han en dedikert lydteknikker, og leverer lyden på små og store arrangementer. Han bor i et lite hus langt inni de Hobølske skoger.

Monika Gulheim

Ka$$erer

Monikas viktigste oppgave er vel å holde Kristian i øra under de fleste sprell han forsøker seg på… Overtok kassa-ansvaret våren 2019, og er et friskt tilskudd i styret.

Kurt Ødeli

Styremedlem

Kanskje bedre kjent som mini-kongen, er en livat fyr, og redneck langt inn i sjela.

Nikolai Bergroth

Styremedlem

Nikolai kom inn i styret som et friskt tilskudd. Det er ingen hemmelighet at han serverer den herligste mat på både treff og møter.

Geir Tore Ekre

Styremedlem

Brumle, bamse… kjært barn mange navn. Nyeste tilskuddet i styret. Tusenkunstner når det kommer til å skru Chevy, og det er noe vi alle vet å sette pris på.

Del dette: