Country Music Festival Vinstra 2017! Takk for i år!

Takk for i år Vinstra!

I år som i fjor, og som så mange år før, ble det full fest og god musikk på årets Country Music Festival Vinstra. For 25 gang faktisk, klarer Vinstra å levere noe for alle.

Selv om man hører rundt på område, at noen ihuga country-fans sutrer litt over at det er for lite country, så må vi vel innrømme at de norske partybanda leverer til fest, og musikken er ekte, og det er et ekte og ellevilt publikum som fester, danser og synger med. Og jeg vet at mange av våre medlemmer og følgere digger band som Staut, Vassendgutane, Sie Gubba …osv… 🙂
Selv fikk jeg med meg litt av alt, og trivdes veldig godt med det, og det er klart man blir litt revet med når så mange mennesker er feststemte og samlet. Disse banda leverer alltid til sine fans, og trenger vel ikke nærmere introduksjon.

Må innrømme at mine høydepunkt var de besøkende artistene fra den andre siden av den store dammen. Doug Adkins, AJ Hobbs og Aaron Watson var tre navn jeg gledet meg til å se live, og tross litt glissent publikumsoppmøte leverte de så det holdt!
At jeg var så heldig å få noen ord med hver av dem etter konsertene, var helt klart en bonus. Synd de ikke hadde mer tid.
Et nytt bekjentskap ble det også for min del, med American Young, sprudlende og nytenkene er vel de første ordene jeg hadde etter konserten. Er du en av de som henger på den «nye» country bølgen, sjekk dem ut!
Liker du god litt mer… tja, skal vi si «klassisk» country, og ikke kjenner Doug, AJ og Aaron… SJEKK DE UT NÅ!

Må også takke alle som kom innom campen vår, vi hadde plass rundt oss, så neste år kanskje vi fyller flere plasser. Det er alltid hyggelig å treffe dere som følger oss enten på facebook eller flimrekassa.

Så takk igjen til arrangør, artister, og deltagere, for en fantastisk artig helg!
Kanskje vi sees på Seljord, eller et annet sted for fest og moro i løpet av sommeren?

Se noen av våre og innsendte bilder under her 🙂

-Cowboy-

Norsk Redneck Forening

Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.

Andre innlegg

Samarbeidspartnere