REDNECK BEACHPARTY 2019

PRESSEMELDING FRA NORSK REDNECK FORENING.

REDNECK BEACHPARTY 2019 – RØSHOLMSTRANDA, HØNEFOSS

Først og fremst må Norsk Redneck Forening takke arrangørene for et fantastisk arrangement, og tusen takk for at vi fikk lov til å være med å arrangere denne festen. Vi er stolte over å ha så mye flinke folk rundt oss.

Nesten 400 gjester, frivillige, band, arrangører, leverandører og vakter, gjorde dette til nok en uforglemmelig helg. De aller fleste tilbakemeldinger var ensartet positive. Vi hadde også løpende kontakt med Politi og kommunen under arrangementet.

Operativ uteleder i politiet uttalte til oss i et kort møte på lørdag, at han var fornøyd med arrangementet i sin helhet. De var innom oss flere ganger alle dagene vi var på stedet.

Vi ser fremdeles på oss selv som ferske i faget med å arrangere så store arrangementer, og alt vil bli evaluert i etterkant. Det er litt forskjell på å samle 15 personer rundt bålpanna i skauen, til å arrangere noe så stort, men vi lærer mye for hvert år og hvert arrangement.

Når det kommer til selve hendelsesforløpet rundt vådeskuddet og etterspillet dette fikk, er en politisak og ikke noe vi kan uttale oss om.

Det vi kan si, er at det er meget beklagelig at dette skjedde. Det er på ingen måte akseptabelt at det blir tatt med våpen ulovlig inn på fest, uansett om det er vi eller andre som arrangerer.
Norsk Redneck Forening tar sterk avstand fra dette.

For styret i Norsk Redneck Forening

Morten Gellein Næss

Norsk Redneck Forening

Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.

Andre innlegg

Samarbeidspartnere