En hilsen fra vårt flotte «husband» Tostrup Terrasse!

Vi i Tostrup Terrasse har nå fått oppleve gjengen i Norsk Redneck Forening i fri utfoldelse og på nært hold. Det har foreløpig blitt spilling to helger på Spritamäki på Finnskogen og på en medlemsfest i Svelvik.
Det skal innrømmes at fire musikere fra kystbyen Horten i Vestfold møtte opp på ranchen til Vainö og Gunn-Berit med både bange anelser og litt for lite medbrakt alkoholholdig drikke. Men idet vi satte beina på tunet og lukket dørene på vår (veldig lite Redneck-aktige) Mazda 6 ble det tydelig at de bange anelsene ble gjort til skamme.

Dette er en herlig gjeng med åpne, glade, ærlige og imøtekommende mennesker som kun kommer sammen for å kose seg og ha det morro! Det skal innrømmes at hyggeligere folk er det lenge mellom hver gang vi treffer. Her er det ingen neser i sky, ingen som er bedre enn andre og ingen som bryr seg om hvilken ballast man måtte ha i ryggsekken fra tidligere. Disse folka er tvers igjennom hyggelige og en fryd og fornøyelse å være sammen med.

Vi følte oss velkommen og «med i gjengen» fra første stund. Og ved å sette seg ned og snakke med folka viste det seg at det også er massivt med kunnskap og livsvisdom i denne gjengen. At dette er folk som så absolutt vet opp og ned på en hammer og innehar mye kunnskap er helt på det rene, fra ekstreme skyteferdigheter til ditto snekker- og mekanikerferdigheter. Men det viser seg også at mange av disse menneskene har opplevd mye her i livet, både på godt og vondt, men likevel har landet og står stødig med begge beina plantet godt i bakken.

At de også besitter en sterk utholdenhet viste seg fort når festen startet. Her er det god stemning og fullt kjør fra start til mål, med fantasirike og hysterisk morsomme innslag underveis. Og at vi ikke hadde toppet kurven da vi var innom nærmeste pol på veien var selvfølgelig ikke noe problem. Her ble det bydd på det man kunne ønske seg av drikke i alle mulige varianter, fra bortekjøpt til ikke-helt-ferdig-hjemmelaget. Som musikere er det viktig å holde seg sånn nogenlunde på matta for å prestere best mulig på scenen, men for gjengen i Norsk Redneck Forening var det faktisk viktigere at alle var like mye med på festenog hadde det gøy! Her ble man faktisk fóret med fludium mens man stod å spilte, og stemninga inne på låven ble bare bedre og bedre utover kvelden, både hos band og hos publikum som alle etterhvert var på akkurat samme stadie.
Det har nå blitt slik at vi alle gleder oss til å treffe denne gjengen igjen og vi håper at vi kan bidra til musikalsk feststemning flere ganger fremover!

Det viser seg nemlig at det bor en liten Redneck i oss alle!

Frank A. Tostrup – Tostrup Terrasse

Tostrup Terrasse Frank Tostrup Frank og Doc

Norsk Redneck Forening

Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.

Andre innlegg

Samarbeidspartnere