Takk for innsatsen på Flismoen

[et_pb_section fullwidth=»off» specialty=»off» admin_label=»Seksjon»][et_pb_row admin_label=»Rad»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst»]

Da må vi bare takke så ydmykt for oppmøtet og all moroa vi har hatt denna langhelga. Det kom drøssevis av folk fra fjern og nær. Alle med sitt beste humør og ståpåvilje. Og takket være materielle bidrag og ikke minst folk som kunne og ville fikk vi faktisk gjort masse nytte. Detta er sånne helger vi aldri glemmer! ?
Takker spesielt Ole Tommy Myhren og Inger Myhren for lån av redskap, Stian Svingen og Daniel Syvererinsen, og alle dere andre som rydda campingen og parkering. Og Svein Granås for hugging av kratt og mange andre bidrag. Burde nevnt dere alle, men det blir for mye å skrive. Takker også alle for bålkos fest. Når dugnaden blir så bra, hvordan blir festen?Herlig gjeng!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Norsk Redneck Forening

Norsk Redneck Forening har alltid eksistert. Folk har bodd på bygdene i generasjoner. De har klart seg med de hadde, hjalp hverandre etter evne og hadde fester sammen. Den gangen het det bygdefolk som hadde fest på lokalet og kjørte til og fra fest med traktor og hengeren full av folk.

Andre innlegg

Samarbeidspartnere